Dronninglund Fodbolds spillere tog fat på træningen efter den lange og ufrivillige pause

DRONNINGLUND: Græsset har længe været grønt på fodboldbanerne, men de har stået gabende tomme som følge af nedlukningen. Superligaspillerne er begyndt at spille, og nu er der så endelig givet grønt lys for, at alle de øvrige spillere også får mulighed for at få græs under støvlerne.

Det glæder naturligvis trænere og spillere i Dronninglund Fodbold, der i sidste uge igen tog fat på at spille fodbold efter en pause på omkring to måneder.

Der må spilles, men der er dog visse restriktioner. Der bliver kun tale om træning og ingen rigtige kampe, og man skal undgå for meget kropskontakt og hovedstød. I sidste uge var det seniorspillerne på både herre- og damesiden, der mødte op, og bortset fra mindre kropskontakt ligner den træning, de havde i torsdags, den træning, de havde før coronakrisen. På det seneste er skulderskub og tacklinger også blevet tilladt, så det begynder efterhånden at ligne fodbold.

Det blev til hyggelige og glædelige gensyn uden kram og håndtryk, men det var tydeligt, at spillerne havde glædet sig til igen at komme i gang.

- Vi har savnet hinanden og at spille fodbold, lød det samstemmende fra flere spillere.

- Vi varmer først op, og så skal vi spille lidt fodbold, fortalte træner Jacob Hørby sine spillere.

Også formanden for DIF, Flemming Kvist, havde det store smil fremme.

- Det her har vi ventet på længe, sagde en tilfreds formand.

- Nu kan alle komme i gang og få lidt ud af forårssæsonen, og så håber vi, alt er normalt, når vi starter igen efter sommerferien. De fleste af vore spillere kan nu komme i gang, men vi har dog aflyst træningen for de mindste. Der er så kort tid, til deres træning slutter, så det giver ingen mening at lade dem starte. De må vente til efter sommerferien, slutter Flemming Kvist.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...