28-årige Pernille Ravnholt Nielsen indsat i embedet

ULSTED: Ulsted Sogn sagde i efteråret farvel til Lisbeth Bukh. Efter ti år takkede hun af for i stedet at blive sognepræst på Sydsjælland.

Søndag kunne menigheden så sige goddag til Pernille Ravnholt Nielsen. I en fyldt kirke og med deltagelse af provst Ole Rysgaard Madsen blev hun indsat som ny sognepræst i et embede, der er fordelt med to-tredjedele i Ulsted samt den resterende tredjedel ved Vester Hassing Kirke.

- Jeg glæder mig til for alvor at komme i gang, fastslår Pernille Ravnholt Nielsen. Hun er 28 år og stammer oprindeligt fra Flauenskjold. I 2017 dimitterede hun fra Aarhus Universitet og hun har tidligere vikarieret i Asaa og Melholt Kirker.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af både Ulsted og Vester Hassing sogne. Folk er venlige og imødekommende. Det bliver utroligt spændende at lære menighederne endnu bedre at kende. Jeg kommer jo til at arbejde i to sogne med en god fordeling. Der er mange børn, men også voksne i alle aldre. Og det sætter jeg pris på, lyder det fra Pernille Ravnholt Nielsen, som sammen med ægtefællen, Stefan er flyttet indenfor i præsteboligen på Houvej.

Den kommende søndag holder hun sin første gudstjeneste i Vester Hassing Kirke. Ved den lejlighed inviteres efterfølgende på kaffe og rundstykker i sognegården.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...