Mange familier tog i Naturparken i Dronninglund for at finde det smukkeste juletræ

DRONNINGLUND: Når man skal købe juletræ, så er det helt rigtige for mange, at man selv tager ud i skoven og udvælger sig det smukkeste, hvorefter man med økse eller sav fælder det og tager det med hjem.

Det var netop det, der var mulighed for, da Dronninglund Borgerforening i weekenden solgte foreningens egne juletræer, der står i Naturparken midt i byen. Repræsentanter for foreningen stod i Bålhytten på Det gamle Stadion og uddelte gratis gløgg og vafler til dem, der kom for at købe et juletræ. Der var kaffe og varm kakao til dem, der ikke er til gløgg. Der var ligeledes tændt op i bålet i bålhytten, så børn og barnlige sjæle kunne lave skumfiduser over bålet.

Mange familier bestående af både to og tre generationer mødte op, for det er jo en alvorlig sag at udvælge det smukkeste og flotteste træ. Juletræerne i Naturparken står ret tæt, og med det regnfulde vejr, blev man temmelig våd, når man bevægede sig ind mellem træerne. Det var man imidlertid nødt til for at finde det ønskede træ, men både børn og voksne tog det med godt humør, og alle, der mødte op, fik det ønskede træ med hjem. Skovens smukkeste!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...