I BYEN: De ensomme formodes at være ekstra hårdt ramt under krisen

DRONNINGLUND: I lyset af Coronakrisen vil Dronninglund Rotary Klub og Hjallerup Morgen Rotary Klub forsøde tilværelsen med en æske chokolade og andre lækkerier til enlige, der er omfattet af den kommunale hjemmepleje i Hjallerup- og Dronninglundområdet.

Det er mennesker, som formodes at være ekstra hårdt ramt af de nødvendige restriktioner i samfundet, og for hvem savnet af familie og venner må opleves særlig vanskeligt.

Lækkerierne er indkøbt lokalt i forskellige butikker for at støtte de erhvervsdrivende. Uddelingen sker i løbet af uge 19 ved hjælp af ansatte i hjemmeplejen.

Rotary er et verdensomspændende netværk for kvinder og mænd med ca. 1,2 mio. medlemmer i mere end 35.000 klubber, der ønsker en menneskelig og faglig udvikling på tværs af faggrænser og generationer. Organisationen er stiftet i 1907. I Danmark er der ca. 10.000 rotarianere i mere end 270 klubber.

Rotarys ser det som sin opgave at yde service til andre, virke for integritet og fremme international forståelse, goodwill og fred i verden. Opgaven løses bl.a. gennem bæredygtige projekter lokalt og globalt.

Rotarys væsentligste aktiviteter er således lokale og internationale hjælpeprojekter. Dronninglund og Hjallerup Rotary klubber har tilsammen 52 medlemmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...