NØDHJÆLP: Lokalafdelingen for Røde Kors i Dronninglund-Hjallerup støtter civilbefolkningen i Libanons hovedstad

For at hjælpe civilbefolkningen i Beirut, efter at voldsomme eksplosioner for kort tid siden smadrede et enormt havneområde i Libanons hovedstad, er der netop sendt 75.000 kr. fra Røde Kors Dronninglund-Hjallerup afdeling.

Eksplosionen har indtil videre kostet 158 mennesker livet, mens over 6.000 er blevet såret. På grund af ødelæggelserne fra eksplosionen er 300.000 blevet fordrevet fra deres hjem. Meldingen om den voldsomme eksplosion fik straks bestyrelsen for Dronninglund-Hjallerup Røde Kors afdeling til at yde en særlig støtte på 75.000 kr.

- Vi er glade for at kunne reagere hurtigt og at have så god økonomi, at Røde Kors afdelingen kan hjælpe civilbefolkningen i Beirut. Det skyldes naturligvis først og fremmest det overskud, vi genererer fra vores to genbrugsbutikker i Dronninglund og Hjallerup. Der skal lyde en stor tak til såvel kunder som de mange borgere i lokalområdet, der donerer tøj, møbler og andre ting til vores butikker, og i sidste ende de mange frivillige, som ulønnet driver butikkerne på professionel vis, udtaler kasserer Arne B. Mortensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...