Tanken er at rive den tidligere præstebolig på Skovsgaardsvej ned og etablere forretning på arealet

HALS: Mens Superbrugsen Hals tidligere på året drejede nøglen om til fordel for en Fakta-butik, så melder en ny dagligvarebutik nu sin ankomst til havnebyen. Det er Rema 1000, der således er langt fremme med planerne om at bygge. Det norsk-baserede selskab har købt den tidligere præstebolig på Skovsgaardsvej med tanke på at rive bygningen ned og etablere forretning.

- Det er korrekt, at vi har købt den pågældende grund, fastslår Stefan Sørensen, udviklingsdirektør hos Rema 1000.

- Vi har længe overvejet mulighederne i Hals. Vi har også erfaret, at der blandt byens samråd og borgerne generelt er ytret ønske om at få os dertil. Og da muligheden bød sig, så slog vi til og erhvervede grunden, tilføjer Stefan Sørensen.

Rema 1000 har de senere år ekspanderet voldsomt i Danmark. Kæden har i nærheden af 350 butikker i landet. Ambitionen er at åbne 15 til 20 butikker hvert år.

Byggeplanerne i Hals er dog betinget af Aalborg Kommunes velvilje samt en ny lokalplan for stedet.

- Vi håber selvfølgelig, at det glider let igennem. Sker det, kan vi være klar med butikken om et til to år, oplyser Stefan Sørensen. Han løfter samtidig sløret for, at byggeriet måske også kommer til at omfatte boliger.

- Det er noget vi overvejer. Og hvis lokalplanen tillader det, så er det sandsynligt, at vores projekt vil omfatte et antal boliger i tilknytning til butiksbyggeriet, slutter han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...