Rema 1000 i Hjallerup løb med prisen for bedste butik i Nordjylland, da kæden fejrede 25-års jubilæum

HJALLERUP: Rema 1000 på Skovglimt 2 i Hjallerup er blevet kåret til Nordjyllands bedste butik, oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

Hele 8.400 Rema 1000 ansatte fejrede søndag 9. juni 25-års jubilæet for discountkæden i Danmark. Det skete til en stor fest i Boxen i Herning, hvor ansatte fra hele landet fejrede begivenheden.

Et af aftenens helt store indslag var kåringen af den bedste butik i hver af kædens 13 regioner. En prestigefyldt pris, der vidner om høj standard, glade kunder og en inspirerende indkøbsoplevelse.

I Nordjylland blev Rema 1000 i Hjallerup kåret som regionens bedste butik, hvor butikkens ansatte blev fejret i Boxen foran tusindvis af kolleger.

Regionschef for Nordjylland, Michael Deleuran, fremhæver butikkens generelt meget høje standard og kundeservice som to vigtige faktorer, der har betydning for kåringen.

- Hele teamet i butikken har et fælles mål om at give kunderne den bedste indkøbsoplevelse og har altid tid til et smil eller en snak med kunderne. Butikken har også stort fokus på at være oplandets lokale butik, hvor der bliver lagt stor vægt på aktiviteter for byens borgere, specielt børnene, siger Michael Deleuran i pressemeddelelsen.

Om købmand Søren Nedergaard Christensen fra Rema 1000 i Hjallerup siger Michael Deleuran videre:

- Søren fremstår blandt kolleger som en dygtig og respekteret købmand, der altid har tid til at hjælpe andre.

Den 34-årige købmand, Søren Nedergaard Christensen, har dog også svært ved at få armene ned efter weekendens kåring.

- Jeg vil gerne takke mit personale og ikke mindst min souschef Dennis Andersen for at dette er lykkes – og så vil jeg også gerne takke min kone og børn for deres støtte, siger Søren Nedergaard Christensen i pressemeddelelsen.

Ud af de 13 regionale vindere af titlen som årets REMA 1000, blev der også kåret en vinder på tværs af alle regioner. Det blev i år butikken på Søndre Fasanvej i Valby, som løb med den store ære.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...