De første boliger er allerede udlejet

GANDRUP: Det skrider planmæssigt fremad med etableringen af 24 nye lejeboliger på adressen Ved Søerne i Gandrup. Sundby-Hvorup Boligselskab står bag byggeriet, der opføres parallelt med et tilsvarende byggeri på Nåleøjet i Vester Hassing.

Fredag var der rejsegilde på projektet i Gandrup som Aalborg Kommune i sin tid bestilte med henblik på at huse flygtninge. Oprindeligt var der projekteret ni boliger på 43 kvadratmeter, ni på 47 og 15 boliger på 75 kvadratmeter. Flygtningepresset er dog siden aftaget, og byggeriet opføres nu som almindelige familieboliger i form af ni styk 4-rumsboliger på hver 90 kvadratmeter samt 15 boliger på 75 kvadratmeter med tre rum.

- Vi er nu glade for, at kommunen ombestemte sig i sidste øjeblik. Disse boliger passer meget bedre til Gandrup, sagde direktør hos Sundby-Hvorup Boligselskab, Jens Erik Grøn ved rejsegildet.

- Vi er meget stolte over de nye huse. Jeg vil gerne sige tak til jer håndværkere, tilføjede han og roste i samme ombæring hovedentreprenøren Kærgård & Simonsen samt arkitekterne fra Kærsgård & Andersen.

Byggeriet opføres i tre etaper med otte boliger ad gangen. De første otte er allerede udlejet og er klar til indflytning i februar næste år. Udlejningen af etape to indledes inden jul og disse boliger ventes færdige til april. Endelig er de sidste otte indflytningsklare i august 2019. Her begynder udlejningen i marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...