Frem til 31. oktober kan idrætsforeninger søge støtte fra en særpulje under DIF og DGI. Sommerpuljen skal bidrage til at kickstarte aktiviteterne i kølvandet på corona-krisen. Puljen er på i alt 41 mio. kr., og heraf har 35.000 kr. fundet vej til Hals Rideklub. Det betyder, at klubben nu kan komme i gang med en række tiltag, der ellers var lagt i skuffen i indeværende år.

Hals Rideklubs formand, Konny Olesen ser blandt andet frem til, at der nu kan tilbydes et gratis to måneders undervisningsforløb til 20 nye elever. Det gælder både børn, unge og voksne, som har lyst til at prøve kræfter med ridning.

- Med bevillingen kan vi desuden tilbyde gratis ridelejr til elever mellem 7 og 12 år, oplyser Konny Olesen.

- Bevillingen betyder ligeledes, at vi nu kan sætte ekstra kulør på vores åbent hus-arrangement, der holdes i september. Og sidst men ikke mindst, så kan vi nu frigive ressourcer til at igangsætte nye aktiviteter hen over sensommeren for børn og unge i lokalområdet, tilføjer formanden.

Hals Rideklub forventer, at mange vil benytte sig af muligheden for at deltage i nye fælles oplevelser med fokus på hestesport.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...