Dronninglund Gymnasium bød igen i år på en imponerende totalteaterforestilling med over 100 medvirkende

DRONNINGLUND: Der var fulde huse hver aften, da Dronninglund Gymnasium spillede forestillingen ”Game over” i sidste uge. Omkring 1.000 mennesker fik en herlig oplevelse.

- Hold på hat og briller. Jeg blev fuldstændig blæst bagover, lød det fra en af tilskuerne, da årets store forestilling på Dronninglund Gymnasium lukkede og slukkede fredag aften.

Den omtalte ”blæst” kom fra de mange store musiknumre kombineret med solister, dans og et stort kor. Det var totalteater i ordets bedste betydning. Fra skydeskårene i den imponerende scenografi dukkede den ene hæslige ork op efter den anden, så det kunne løbe koldt ned ad ryggen.

Forestillingen handlede om den unge gymnasieelev, Simon, der mere og mere trækkes ind i den virtuelle verden og drages af de mange fascinerende spilfigurer. Det er i denne verden, han føler sig hjemme, mens den virkelige verden med fraskilte forældre og venner, der ikke forstår ham, bliver mere og mere fjern. Til sidst må han gå ind i den anden dimension og begå selvmord.

I disse slutscener var der ikke et øje tørt, men inden handlingen kom dertil, havde ”Game over” også nogle herlige morsomme scener. Ikke mindst en scene, hvor stykkets forfatter, Gitte Snebang, i bedste revy-stil har kastet sig over en studievejleder, psykologilæreren og et par stressede lærere i almindelighed.

- Det har været en super oplevelse af være med i forestillingen. Det giver et utroligt fællesskab og forstærker båndene mellem årgangene og de individuelle venskaber. Det er bare så vildt spændende at opleve, hvordan man vokser med opgaven, efterhånden som forestillingen bliver bygget op fra de første øve-eftermiddage begynder efter efterårsferien og frem til de sidste øve-weekender, hvor alle samles, og det totale teater tager form, fortæller Silja Francoise Nielsen, 2.e, der både er med som solist, skuespiller, danser og kor.

For de mere end 100 elever, der har været engageret i stykket foran, bagved og på scenen samt de tre instruktører, Ole Bjørn, Gitte Snebang og Søren Lykkegaard, sluttede de fire forestillingsaftener og alle de mange øve-weekender og eftermiddage med en fest fredag nat. Allerede nu er alle de medvirkende 1. og 2. g’er begyndt at glæde sig til forestillingen i 2021.

Der er hvert år store forventninger til årets forestilling på Dronninglund Gymnasium, og de forventninger blev endnu engang indfriet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...