7. september giver duoen HUSH koncert i aulaen på Hals Skole

HALS: HfS-event har efterhånden gjort det til en god vane at arrangere koncerter med store danske navne. Indenfor de seneste måneder har både Poul Krebs og Michael Falch fyldt aulaen på Hals Skole. Nu barsler event-afdelingen med endnu et solidt navn på den danske musikscene. Den 7. september giver duoen HUSH således koncert i Hals.

HUSH har eksisteret siden 1997, og består af sangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann. Duoen har især manifesteret sig live med en stor og trofast skare af publikummer. Det blev blandt andet understreget i kølvandet på udgivelsen af det seneste album, ”Sand”, hvor HUSH spillede for fulde huse på landets koncertsteder.

- Derfor er vi særdeles glade for at kunne byde velkommen til Dorte Gerlach og Michael Hartmann, hedder det i en pressemeddelelse fra HfS-event.

Med over 100.000 solgte albums er HUSH en sværvægter indenfor americana og folket pop-country. I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet ”A Lifetime”. De stemningsfulde sange baseret på Dorthe Gerlachs smukke vokal lagde fundamentet for det succesfulde virke.

Billetterne til koncerten i Hals sælges via billetlugen.dk fra mandag den 25. februar kl. 10.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...