Satiregruppen ”Magt” har forrestiling 2. marts

AALBORG: Der er lagt i kakkelovnen til en aften fuld af politisk satire og musikalske indslag, når ”Magt” lørdag 2. marts kl. 20 indtager scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med deres nyeste show ”Det store fede gennembrud”.

Magt er en dansk satiregruppe bestående af Christoffer Christensen, Jonas Stimose, Thomas Neergaard, Steffen Bjerre Jespersen, Morten Ib Munk-Nielsen og Mads Andersen. De seks kække gutter har tidligere optrådt på blandt andet Folkemødet og slog sidste år deres navn fast som upcoming satiregruppe med skønsangen om Danske Bank, der gik viralt og blev set af over en halv million mennesker i kølvandet på den store hvidvasksag. Med inspiration fra revyhistoriens skarpeste penne, og med den traditionelle danske humor i højsædet, er Magt garant for hylende morsom og original satire med få grænser og masser af politisk bid.

I forlængelse af gruppens sidste show, hvor et par halvlunkne anmeldelser ledte til bristede drømme og efterlod Magt på randen af sammenbrud, besluttede de seks gutter sig for at sætte alle sejl til i jagten på den helt store succes. Nu er de så klar med et helt nyt show, der allerede har kastet mange flotte anmeldelser af sig og omtales som både forrygende, genialt og intelligent.

Det store fede gennembrud, som showet hedder, kommer vidt omkring, og gennem løsthængende sketchs og finurlige musikalske indslag berøres en lang række politiske og samfundsaktuelle emner. Publikum har således masser af se frem til, når Magt går på scenen i Det Lille Teater i AKKC.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...