Hals Strand Camping tror på en god sommer

HALS: Selv om corona-krisen har lagt en vis dæmper på den foreløbige interesse for at campere, så er udsigten til en god sommer hos Hals Strand Camping ikke forduftet. Det fastslår indehaver Poul Borup, der driver pladsen sammen med hustruen Anette Dahl.

- Vores sæson topper først fra skolernes sommerferie. Og meget afhænger af, hvordan man vælger at genåbne Danmark og især turistbranchen. Hvis grænserne åbnes omkring 1. juni, så forestiller vi os egentlig, at der kommer ganske mange norske og tyske campister, tilføjer Poul Borup.

- Sker det først senere, så er det klart, at vi får en del afbestillinger. Omvendt kan det så være, at flere danskere vælger at campere, hvis de ikke kan komme til udlandet. Så egentlig er vi optimister, selv om vi selvfølgelig helst havde været alt det her foruden. Coronaen kommer helt sikker til at påvirke campingsæsonen, og vi går naturligvis ikke et rekordår i møde, konstaterer indehaveren.

Poul Borup oplyser i samme forbindelse, at foråret i øvrigt har levet nogenlunde op til forventningerne.

- Vi har en del fastliggere, ligesom der har været udmærket rift om de øvrige pladser. Vi skal selvfølgelig efterkomme myndighedernes restriktioner, så der er begrænset adgang til fællesfaciliteterne. Vi opfordrer vores gæster til at benytte de sanitære forhold i deres egne vogne, men vores toilet- og baderum kan naturligvis stadig bruges. Der er ligeledes adgangsbegrænsning på køkken og lignende.

Foreløbig er campingpladsens nyetablerede vandland også lukket. Poul Borup forventer dog, at der inden længe bliver adgang dertil.

- Det er jo udendørs, og der skulle ikke være den store smittefare. Og jeg vil da sige, at vores sæson også meget afhænger af mulighederne for at benytte badelandet. En stor del af vores campister kommer her netop af den årsag.

I forhold til de vanligt velbesøgte loppemarkeder er der foreløbigt ikke foretaget aflysninger. Her afventer Hals Strand Camping de kommende udmeldinger.

- Markederne trækker mange folk til, men også det foregår jo udendørs og med behørig afstand mellem boderne. Så egentlig forventer vi, at de kan gennemføres, lyder det fra Poul Borup.

Hals Strand Camping har 400 pladser. Dertil kommer et antal hytter og ferielejligheder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...