Rekorddeltagelse ved Dronninglund Handels årlige julemøde på Slottet

DRONNINGLUND: Der var stor optimisme at spore, da Dronninglund Handel holdt julemøde på Slottet. Der var rekordfremmøde og glæde over, at foreningen har fået 20 pct. flere medlemmer. Det gælder bl.a. flere foreninger samt Dronninglund Efterskole. Der har aldrig tidligere deltaget så mange forskellige brancher i mødet.

Aktivitetsplanen for 2020 blev fremlagt af koordinator Arne B. Schade, og en helt ny eventidé blev kastet ud til medlemmerne. Den blev godt modtaget af alle og skal nu finpudses, inden den kan føres ud i livet i første halvår af 2020.

- Vi vil ikke afsløre idéen, før den er helt på plads, siger Arne B. Schade, der på mødet udråbte 2020 til ”Alliancernes år”.

- Efter handelsstandsforeningens kamp i mange år for at bevare et godt handelsliv har vi de sidste fire år deltaget aktivt i projektet med ”Genform Dronninglund”. Det har givet en ny og moderniseret midtby med et decideret midtbytorv. Derfor skal 2020 og årene fremover have fokus på alliancer mellem alle de parter, der på den ene eller anden måde er med til at skabe en lækker bosætningsby, kulturby, oplevelses- og handelsby. Det vil være en ny mærkesag for Dronninglund Handel at være inspirator for at skabe fælles tiltag. Sammen er vi meget stærkere, udtaler Arne B. Schade.

2020 vil få særlig fokus på Sparekassen Vendsyssels Dronninglund Fond. Direktør for Sparekassen Dronninglund, Villy Sørensen, redegjorde for fondens tilblivelse og gjorde klart, at der allerede fra 2020 er millioner til udlodning i fonden, hvor Villy Sørensen kommer til at være fungerende næstformand.

Dronninglund Handel har allerede en række ideer til fonden med aktiviteter, der kan fremme bylivet i Dronninglund. Dronninglund Handel og Dronninglund Borgerforening har det første indledende møde i den kommende uge.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...