TV-lægen Peter Qvortrup Geisling holdt foredrag i Hjallerup Kulturhus

HJALLERUP: At TV-lægen Peter Qvortrup Geisling er en populær herre, fik man et tydeligt bevis for, da Hjallerup Bibliotek havde inviteret ham til at holde foredrag i Hjallerup Kulturhus. Trods en billetpris på 150 kroner, var de 100 billetter revet væk på kort tid.

- Jeg er altid lidt betænkelig og spændt, når vi afholder arrangementer med en temmelig høj billetpris. Vi må jo kun lukke 100 ind. Bekymringen var nu helt ubegrundet, for vi kunne have solgt mange flere, så det er dejligt, sagde bibliotekschef Bente Kristoffersen forud for foredraget.

- Jeg er faktisk også lidt spændt i aften, sagde Peter Qvortrup Geisling, mens han gjorde klar til foredraget.

- Det er mit første foredrag i over et halvt år, så jeg frygter, at jeg måske er lidt rusten. Jeg elsker at komme ud blandt folk, men det har jo ikke været muligt i en lang periode, men nu er der igen ved at komme gang i tingene, og det glæder mig, sagde han.

Den erfarne TV-læge har lavet TV i mange år, men hans popularitet er steget til nye højder under coronakrisen. Her er han gang på gang tonet frem på skærmen og været med til at berolige os alle og forsikre os om, at det nok skal gå.

- Det er ikke en rolle, jeg spiller. Jeg er et positivt menneske, og min holdning er, at vi nok skal klare det alt sammen. Vi har et fantastisk sundhedsvæsen, som altid er parat til at hjælpe. Vi må endelig ikke gå i panik, for så bliver det for alvor svært, sagde han.

Heller ikke den aktuelle stigning i smittetallene, gør ham nervøs.

- Vi skal tage det alvorligt, men ikke blive overbekymrede. Vi har styr på det, sagde han beroligende, inden han tog fat på sit foredrag, der handlede om både sundhed og sygdom, men i høj grad også om livskvalitet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...