Vandsjov ved Teglværkssøerne i august - overskuddet går til Julemærkehjemmet i Hobro

GANDRUP: Den velgørende forening, 24 timer i Hjallerup, der har til formål at støtte Julemærkehjemmet i Hobro via diverse friluftsarrangementer har indgået et samarbejde med Gandrup og Omegns Borgerforening. Det manifesterer sig i en såkaldt Open Water-event ved Teglværkssøerne den 10. august.

Ifølge Johnni Olesen fra 24 timer i Hjallerup bliver der tale om et familiearrangement baseret på svømme-aktiviteter i søen.

- Der bliver mulighed for at svømme enten en, to, tre eller fire runder. Og for børnene laver vi en lille svømmetur fra badebroen og ud til en bøje. Deltagerne assisteres selvfølgelig af erfarne svømmere, ligesom der også er kajakker i søen, forklarer Johnni Olesen.

Han beretter videre, at der er medaljer til alle svømmere. Desuden bidrager borgerforeningen med salg af pølser og kartoffelsalat, kaffe og kage. Overskuddet går til julemærkehjemmet.

- Vi er meget glade for opbakningen til vores lille arrangement. Hvem ved, om det måske kan udvikle sig til en tradition, konstaterer Johnni Olesen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...