Meny i Dronninglund indgår stort sponsorat med DIF håndbold, der i år mangler indtægter fra Dronninglund Cup

DRONNINGLUND: Købmand Anders Dige fra Meny Dronninglund har indgået en sponsoraftale med DIF håndbold. Aftalen er gældende for i år og er på i alt 40.000 kr. foruden det sædvanlige sponsorat, Meny og DIF har haft i mange år.

- Mange sportsklubber er ramt på økonomien som følge af nedlukningen af samfundet i forbindelse med coronakrisen. Dronninglund Cup er blevet aflyst i år, hvilket vi også vil kunne mærke i Meny, siger købmand Anders Dige og fortsætter:

- Til gengæld har vi oplevet en ekstra stor lokal opbakning fra kunderne de seneste måneder, så derfor vil vi gerne give noget igen til lokalsamfundet. Da vi fik muligheden for at støtte en lokal sportsklub sammen med en af vore samarbejdspartnere, var vi ikke i tvivl om, at det skulle være DIF håndbold, siger Anders Dige.

- Aflysningen af Dronninglund Cup i år betyder selvfølgelig meget for økonomien i vores klub, så derfor er vi meget glade for, at en af vore gode samarbejdspartnere gennem mange år støtter os på så flot en måde, siger formanden for DIF håndbold, Torben Pedersen.

Han bakkes op af Simon Aagaard, der er formand for Dronninglund Cup.

- Mange af vore lokale samarbejdspartnere bliver ramt økonomisk i forbindelse med aflysning af cuppen, ligesom vi bliver det, så derfor er vi utroligt glade for Menys store sponsorat, siger Simon Aagaard.

Finansieringen af sponsoratet er blevet muligt via en uddeling fra Købmandsfonden KFI, der i alt har afsat 10 mio. kr, som frie købmænd over hele landet kan ansøge om til lokale sponsorater.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...