Klubben har på stadion opstillet to nye flagstænger beregnet til sponsorernes bannerflag

DRONNINGLUND: Som i alle andre fodboldklubber ligger alt stille i Dronninglund Fodboldklub i øjeblikket, men det forhindrer bestemt ikke bestyrelsen og sponsorudvalget i at tænke nye tanker. Sammen med foreningens trofaste sponsorer har klubben netop opstillet to nye flagstænger, hvor sponsorerne kan få deres bannerflag til at hænge.

- Det nye tiltag er blevet taget godt imod af sponsorerne, og i 2020 har indtil videre seks sponsorer taget imod det nye tilbud og købt denne sponsorydelse, fortæller formanden for klubben, Flemming Kvist.

- Selvfølgelig håber klubben, at endnu flere ser det nye tiltag som god markedsføring for netop deres virksomhed, siger han.

Der er tale om to aluminium flagstænger fra det lokale firma ALU-Mast Denmark. Firmaet hjælper også med at få produceret bannerflag, der kan hænge og profilere firmaet på Dronninglund Stadion i to måneder i løbet af en fodboldsæson. Ved udskiftning af bannerflag vil klubben lave opslag derom på de sociale medier.

Klubben er også i øjeblikket i gang med at opbygge en helt ny sponsortavle på stadion, så de besøgende kan se, hvilke firmaer der støtter den lokale klub. En fortegnelse over samtlige sponsorer kan også findes på klubbens hjemmeside.

De to nye flagstænger, der netop er sat op, er kun de første i en række, for klubben håber, at interessen er så stor, at det bliver nødvendigt med flere flagstænger til firmabannere.

- Skulle du og dit firma have lyst til at blive en del af DIF Fodbolds sponsorer, så tøv ikke med at kontakte klubben. Så finder vi en løsning, der passer netop til din virksomhed, lyder opfordringen fra Bo Hansen fra sponsorudvalget.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...