Gandrup Skole har fået gårdhave med frugttræer, urter og grøntsager, som skal indgå i forskellige undervisningssammenhænge

GANDRUP: Mens elever og lærere Gandrup Skole allerede har taget de nye udendørs undervisningsmuligheder omkring Tegllunden i anvendelse, så benyttede skolen tirsdag anledningen til at indvie det seneste skud på stammen af udendørs læringsrum.

Den lukkede gårdhave mellem Indskolingen og Mellemtrinet er således omdannet til en grøn oase med frugttræer, urter og grøntsager. Fremover skal disse indgå i forskellige undervisningssammenhænge, ligesom frugt og grønt vil kunne anvendes i eksempelvis hjemkundskab. Indskolingen har brugt den seneste tid på at udsmykke gårdhaven. Under ledelse af lærer Charlotte Øllgaard har børnene blandt andet lavet fingerstrik til træer og gelændere, ligesom potter og en siddetrappe er blevet malet i flotte farver.

- Nu skal vi bare i gang med at bruge gårdhaven, lyder det fra Charlotte Øllgaard.

- Mulighederne er mange, og børnene har lagt et stort engagement i at få den til at se flot og indbydende ud. Jeg er sikker på, at gården bliver et løft til både undervisning og sociale arrangementer, tilføjer hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...