Tre dyrlæger åbner en ny smådyrsklinik i starten af det nye år i Hjallerup Centret

HJALLERUP: I starten af det nye år kommer der mere liv i Hjallerup midtby, når de tre dyrlæger og tidligere kolleger, Anette Skov Madsen, Sanne Brasholt og Katrine Adelhardt Wulff, åbner en ny smådyrsklinik i hjertet af Hjallerup.

- Vi ser virkelig frem til at blive en del af byens erhvervsliv og forhåbentligt også bidrage med et frisk pust. Vi faldt pladask for den fordelagtige beliggenhed og de gode parkeringsmuligheder, siger ejerne om den nye klinik.

Lokalerne, som har stået tomme i en årrække, gennemgår de næste måneder en komplet indre og ydre renovering.

- Vores største ønske er at skabe en klinik, hvor det er kutyme, at man tager sig god tid til undersøgelsen af den enkelte patient, og den personlige kontakt med kunderne prioriteres højt. Vi tilbyder kompetent rådgivning, udredning og et bredt udvalg af behandlinger i rammer, som kunderne såvel som deres kæledyr kan føle sig trygge i. Faglighed, nærvær og omsorg vil være i fokus, fortæller de tre dyrlæger.

Dyrlægehuset Hjallerup kommer til at huse tre konsultationsrum, separate rum til hhv. operation, tandbehandling og røntgen, butik/reception samt et laboratorium og hvad dertil hører af udstyr til diagnosticering og behandling af familiedyr. Alt sammen fordelt på omkring 500 kvm, så der vil være

masser af albuerum til at løse dagens opgaver i et flow, der er behageligt for både personale, dyreejere og patienter.

Information om åbningsdato og åbningsreception vil blive offentliggjort i slutningen af året. I mellemtiden kan alle, der har lyst, følge med på Dyrlægehuset Hjallerups facebook-side, hvor der løbende vil blive delt glimt fra forberedelserne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...