Lars Bærentsen er ny mand i lederteamet

VESTER HASSING: Lars Bærentsen er tiltrådt som ny afdelingsleder hos Mariendal Electrics i Vester Hassing. Han afløser Palle Kristensen, som har valgt at søge nye udfordringer.

Lars Bærentsen har solid erfaring fra elinstallationsbranchen. Han er udlært elektriker tilbage i 1991 hos Erik Fals i Vestbjerg. Siden har han videreuddannet sig til elinstallatør og arbejdet som både afdelingsleder og projektleder.

- Min overordnede opgave er at udvikle og lede bolig- og erhvervsprojekter med vores stærke lokale forankring og tekniske specialer som fundament, siger Lars Bærentsen. Han er i øvrigt bosiddende i Stae og har gennem flere år været aktiv i det lokale foreningsliv. Blandt andet har han været engageret i Stae Borgerforening og Stae-Vester Hassing Samråd.

I forbindelse med ansættelsen er Mariendals ledelsesopgaver for Vester Hassing og Hals samlet i ét fælles team. I spidsen for dette står elinstallatør Michael Lund Jensen. Han er tidligere indehaver af Lund El i Hals, som i 2017 blev en del af Mariendal Electrics.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...