Lotte Jørgensen ansat Ulla Thomsen, som ligeledes er statsautoriseret fodterapeut

VESTER HASSING: Der hersker travlhed hos fodterapeut Lotte Jørgensen, der står i spidsen for Fodspecialisten i Hassinghus i Vester Hassing. Firmaet har fået sit eget ydernummer, hvilket betyder, at patienter, der henvises fra en læge, kan få tilskud til behandlingen. Derudover har Lotte Jørgensen ansat Ulla Thomsen, som ligeledes er statsautoriseret fodterapeut.

- At vi nu er to i klinikken, er helt sikkert en fordel for vores patienter. De vil opleve, at vi har bedre tid, ligesom Ulla og jeg kan trække på hinandens ekspertise og erfaring. Så jeg er rigtig glad for, at der nu er fire hænder frem for to, konstaterer Lotte Jørgensen. Hun slår videre fast, at tildelingen af ydernummeret naturligvis sætter prikken over i’et.

- Det medfører yderligere tilstrømning af patienter. Det er selvfølgelig positivt, men det forpligter også. Heldigvis har vi begge den indstilling, at tingene skal gøres færdige. Vi bruger hellere lidt mere tid på den enkelte patient, fremfor at haste flere gennem systemet, beretter Lotte Jørgensen.

Ulla Thomsen er bosiddende i Åbybro og er forholdsvis nyuddannet. De to fodterapeuter har hver deres behandlerrum i det tidligere lægehus, der rummer flere andre tilbud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...