60 ekstra kvadratmeter på førstesalen blev indviet forleden

ULSTED: Ulsted Boldklub har fået mere plads. Lokalerne på 1.-salen over klubhuset er efter en længere ombygning inddraget. Her er der etableret et 60 kvadratmeter stort lokale møntet på blandt andet sociale aktiviteter. Lokalet er indrettet med poolbord og dartskiver, ligesom der er mødefaciliteter, stor tv-skærm og frit udsyn til klubbens kampbane.

Endvidere er der lavet nyt computerrum samt en trappeopgang med direkte adgang til både hal og klubhus.

- Det er et kæmpe plus for klubben, lyder det fra formand Uffe Thomsen.

- 1. salen har stået ubenyttet i mange år, men da vi fik en vandskade og alligevel skulle renovere, var tiden inde til at inddrage lokalerne, tilføjer Uffe Thomsen. Han hæfter sig ved, at store dele af projektet er etableret af frivillige hænder.

- Vi har et hold af pensionister, der er gået til hånde. Deres hjælp har været uvurderlig, beretter formanden, der ligeledes retter en stor tak til Fonden for Sparekassen Vendsyssel, Ulsted og Dansk Idrætsforbund. De to instanser har bidraget med henholdsvis 275.000 kroner og 150.000 kroner. Ved indvielsen forleden dukkede repræsentanter fra benzinselskabet OK endvidere op med en check på godt 50.000 kroner baseret på klubbens sponsoraftale med selskabet.

Indvielsen blev markeret med en sammenkomst i de nye lokaler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...