Der støbes nu fundament til første etape af byggeriet af nye rækkehuse

VESTER HASSING: 17 lejeboliger fordelt på 4 rækkehuse er for tiden under opførelse på adressen Ved Jernbanen i Vester Hassing.

Byggeriet er i sin indledende fase, og håndværkerne er i færd med at støbe fundamentet til den første blok. Det er ejendomsselskabet Vester Hassing Boligudlejning ApS, der er bygherre på projektet. De første boliger skal efter planen stå klar til indflytning ved udgangen af oktober næste år. Herefter ventes de sidste færdige ved udgangen af 2020.

Byggefirmaet Knudsgaard ApS fra Skive har totalentreprisen på projektet, der omfatter fem boliger på 106 kvadratmeter og 12 på 85 kvadratmeter. Alle boliger opføres i ét plan i mursten og med tegltag. Der etableres redskabsrum og terrassearealer til hver bolig, ligesom der er projekteret parkeringspladser, fællesareal og naturlegeplads på området.

- Vi er kommet godt i gang og nu håber vi blot på, at vi ikke løber ind i alt for mange vejrmæssige udfordringer, lyder det fra projektleder Mogens Madsen fra Byggefirmaet Knudsgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...