Nye møbler og nye visioner præsenteres 12. februar

VESTER HASSING: Vester Hassing Skole har de seneste fire år arbejdet på en proces, der blandt andet har haft til formål at ændre skolens læringsmiljøer. Version 2.0, som skolen selv kalder de nye rammer, er nu realiseret med nye møbler i alle klasselokaler og fællesarealer.

Processen er baseret på en målsætning om at skabe gode læringsmiljøer for alle aldersgrupper.

Onsdag var der officiel indvielse af de nye møbler, der i øvrigt er leveret af den lokale møbelproducent, Højer Møbler. Lykke Raavig Sanderhoff fra elevrådet holdt tale og klippede snoren. Ligeledes blev der serveret kagemand.

Nye møbler udgør dog kun et led i arbejdet med at skabe Vester Hassing Skole 2.0. Skolen fokuserer målrettet på at sætte en kurs, der harmonerer med folkeskolens generelle forandringsprocesser. Både elever, forældre og samarbejdspartnere er inddraget i dette arbejde.

12. februar er der mulighed for at opleve de nye læringsmiljøer og samtidig få et indblik i dagligdagen på skolen. Åbent hus-arrangementet omfatter også en workshop, hvor deltagerne er velkomne til at byde ind med nye tanker og visioner for skolens fremtid. Arrangementet løber af stablen mellem 19 og 21, og tilmelding er påkrævet via skolens facebookside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...