Preben Thomsen og Niels Gunner Nielsen hædret for deres mangeårige indsats

HALS: Mens fodboldafdelingen hos Hals forenede Sportsklubber lørdag havde inviteret til standerhejsning, så benyttede klubben også lejligheden til at udpege to nye æresmedlemmer. Preben Thomsen og Niels Gunner Nielsen kan begge fremover smykke sig med den fine titel.

De to har haft deres gang i klubben i mere end 40 år. For Preben Thomsens vedkommende begyndte det hele i 1979, da han overtog træning af et meget talentfuldt drenge-hold. Det blev til flere kredsmesterskaber og oprykning til A-rækken. En førsteplads ved Hals Cup indgik ligeledes i de tidlige triumfer, inden han tog en afstikker til NUBI som seniortræner. I 1989 vendte Preben Thomsen atter tilbage til HfS. Kravet var hurtig oprykning til serie 4, og det lykkedes allerede i første sæson. Året efter fortsatte succesen med videre oprykning til serie 3. Efter endnu nogle år i andre klubber satte Preben Thomsen i nullerne atter et solidt aftryk på HfS. I 2006 førte han klubben op i serie 2. Senere har det nyudnævnte æresmedlem været holdleder på old boys-holdet, ligesom han til stadig er fast tilskuer til stor set alle førsteholdets kampe.

Niels Gunnar Nielsen, der for mange er bedre kendt som ”Gunse”, indledte sit frivillige HfS-virke som holdleder for et ungdomshold i 1977. Han var ligeledes aktiv i de glade dage med Hals Cup fra 1980 og fremefter. Niels Gunner Nielsen er fast mand på stadion, når der er seniorkampe, og han har gennem årene varetaget utallige opgaver som både holdleder og alt mulig-mand i HfS-regi. I mange år har han også været fast deltager i sponsor-cykelløbet ved Skansefesten. I fjor cyklede Niels Gunner Nielsen ene mand mere end 26.000 kr. ind til klubben.

Det var formand og næstformand for Hals forenede Sportsklubber, Henriette Holm og Thomas Thorsen, der stod for udnævnelsen af de to garvede klubfolk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...