Galleri Hou havde søndag fernisering på en ny udstilling med fire kunstnere.

Det oplyser Lone Fagerberg fra Galleri Hou.

Udstillingen kører frem til 18. oktober, og her kan man se værker af følgende kunstnere, som galleriet beskriver således:

Marie Dalsgaard Thuesen:

Arbejder med maleri og tegning. Stilen er et mix af forskellige stilarter, som mødes og blandes sammen på lærredet. Fordrejede motiver, abstrakte former, fra punkter til realisme, fra stregtegning til gennemfarvet. Billederne har ingen titler, overskrifter eller anden form for tekst, billederne skal have lov at tale for sig selv.

Thomas Lauritsen:

Tænker ofte i billeder, men finder sig bedst til rette med maleriet som udtryksform. Nogle dagdrømmer, når de går en tur, Thomas Lauritsen gør det, når han fører penslen. Han begejstres af det, som endnu ikke giver et entydigt svar. Det er her, der er plads til at lege og undervejs lære af sine fejltagelser.

Thomas Draxull Poulsen:

Thomas Draxull Poulsen har malet i seks år og arbejder i øjeblikket kun med akrylmaling, dog også med ”fluorescens” og ”glow in dark” maling/pulver. Han forholder sig ikke til nogen fast isme eller stil og beskriver selv sine billeder som værende post-naivistisk surrealisme.

Knud Bentsen:

Er uddannet klejnsmed, og fremstiller sine figurer i smedjen på Godthåb Hammerværk. Figurerne er lavet af natursten og skrotjern, to materialer, der står godt til hinanden.

Udstillingen er sæsonens sidste udstilling i Galleri Hou.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...