Martin von Undall, der kommer fra et job som leder på Egense Friskole, erstatter Anna Marie Nør Hansen

HOU: 40-årige Martin von Undall er ansat som ny skoleleder på Hou Skole. Det bekræfter skolechef hos Aalborg Kommune, Jakob Ryttersgaard. Martin von Undall erstatter Anna Marie Nør Hansen, der tidligere på året takkede af efter 10 år på posten.

Martin von Undall har de seneste 5 år været leder på Egense Friskole. Han er i sin tid uddannet fra Hjørring Seminarium og har desuden været lærer på Vejgaard Østre Skole samt på Gødvad Skole ved Silkeborg.

- Jeg glæder mig, siger den nye skoleleder.

- Det bliver spændende at lære både børn og voksne i hele landsbyordningen at kende, tilføjer han med henvisning til, at børnehaven i Hou også er en integreret del af skolen.

- Det er lidt det samme som i Egense, hvor jeg både var leder for naturbørnehaven og for friskolen. Et integreret forløb som det i Hou skaber tryghed i overgangen til skolen. Det betragter jeg som en stor styrke, og jer ser i det hele taget frem til bidrage til at skabe en god skole og en rød tråd i børnelivet, fastslår Martin von Undall.

Også Jakob Ryttersgaard glæder sig til samarbejdet med den nye skoleleder.

- Vi har gjort os umage for at finde den rette person til stillingen. Og Martin har hele vejen igennem skilt sig ud som en meget kvalificeret ansøger med en masse spændende idéer.

Martin von Undall er bosiddende i Vester Hassing. Han er gift med Kia og far til 2 piger og en dreng i alderen 7 til 14 år. Han tiltræder på Hou Skole den 1. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...