Søren Frost er tiltrådt som skoleleder på Hals Skole

HALS: Det gik usædvanligt stille for sig, da Søren Frost 1. april tiltrådte som ny skoleleder på Hals Skole. Elever og lærere var sendt hjem på grund af corona-krisen, og kun den afgående skoleleder, Per Bødker Andersen var til stede på dagen. Han havde til gengæld sørget for, at den røde løber var rullet retmæssigt ud for Søren Frost.

- I flere dage var jeg helt alene på skolen. Så kom påsken, men nu er vi i gang igen, og jeg begynder at finde mig til rette, konstaterer Søren Frost.

Han er 48 år og kommer fra en stilling som leder ved Aalborg Kommunes Skole- og Dagtilbud. Søren Frost ser frem til at lære både elever, forældre og kolleger endnu bedre at kende, om end han erkender, at omstændighederne for tiden ikke skaber de bedste betingelser.

- Men jeg har foreløbig fået et rigtig godt indtryk af Hals Skole. Jeg glæder mig til mit fremtidige virke her på stedet, siger den nye skoleleder, der i sin tid er uddannet lærer ved Hjørring Seminarium.

Søren Frost er bosiddende i Brønderslev. Han er gift og far til 2 børn.

Den nye skoleleder varetager i øvrigt en tung arv. Frem til sin pension bestred Per Bødker Andersen skolelederhvervet i Hals i knapt 14 år. Han blev ansat fra skoleårets begyndelse i august 2006.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...