Brønderslev Kommune skal have en ny kulturpolitik og derfor inviteres borgere, frivillige, ildsjæle og kulturaktører fra hele kommunen til at være med til processen omkring den nye politik. Den nye politik skal beskrives i kommunens vision ”Et godt sted at leve”. Her skal kulturlivet nu give deres bud på, hvordan kommunens visioner kan flettes ind i kulturlivet.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Brønderslev Bibliotek, som står for fire borgermøder i den forbindelse.

- Der er inviteret til fire borgermøder i nogle af kommunens mindre byer: Øster Brønderslev, Jerslev, Manna-Thise og Agersted. Møderne er åbne for alle, der gerne vil bidrage til snakken om kommunens kulturpolitik, oplyser biblioteket.

Formand for fritids- og kulturudvalget i Brønderslev Kommune Margit Chemnitz peger i pressemeddelelsen på, at kulturlivet har en stor betydning i samfundet - hvilket man også har mærket under covid-19, hvor kulturlivet blev lukket ned.

- Kulturlivet i Brønderslev kommune sættes nu under lup - vi skal have revideret vores kulturpolitik, oplyser hun.

Margit Chemnitz opfordrer alle til at komme og give sit bud på kulturen i Brønderslev Kommune, så kulturpolitikken kan afspejle folks opfattelse af kulturen.

- Alle kulturinteresserede er inviteret hvad enten man er frivillig, borger i vores kommune, bruger eller arbejder med kultur.

Politikken skal sætte retning for arbejdet i fritids- og kulturudvalget og skal virke som pejlemærker, når der skal tages beslutninger.

Tilmeldinger kan ske til udviklingskonsulent Louise Eltved Krogsgård, og der er stor fokus på, at alle aftener afvikles sikkert og efter alle Covid19 forskrifter og reglementer.

Tidspunkter for møderne:

Tirsdag 25. august kl. 18, Samlingshuset i Øster Brønderslev.

Tirsdag 1. september klokken 17, Borgen i Jerslev.

Tirsdag 8. september klokken 17, Manna-Thise Multihus.

Torsdag 24. september klokken 17 Agersted Friskole.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...