Drømmen om en revitalisering af Hals.dk er rykket et skridt nærmere virkeliggørelsen

HALS: Hals Erhvervsforening har længe drømt om en fornyelse af hjemmesiden Hals.dk i håb om at lokke flere turister og nye borgere til Hals-området. Nu er drømmen rykket et skridt nærmere virkeliggørelsen, efter at Sol og Strand Feriehusudlejning i Hals har doneret penge til projektet.

Det er Hals Erhvervsforening selv, der har søgt om penge hos ”Sol og Strands lokale Håndsrækning” for at få økonomisk hjælp til at revitalisere hjemmesiden.

Og blandt i alt tre nominerede projekter, endte erhvervsforeningen med at hente knap halvdelen af stemmerne, da sommerhusejerne med tilknytning til bureauet skulle give deres mening til kende.

Derfor kunne bureauchef Tina Boelt Sørensen i onsdags overrække en check på 20.000 kroner.

- Jeg er rigtig glad, siger Hanne Borup, der er kasserer i Hals Erhvervsforening.

- Vi har behov for at få lavet en ny hjemmeside, der er mere informativ og indbydende. Vores ønske er, at Hals.dk skal være mere turistvenlig for at sikre, at gæsterne kan finde oplysninger om alle de muligheder, vores skønne område har at byde på, siger hun.

Hun tilføjer, at målet med en ny hjemmeside desuden er at sikre, at potentielle tilflyttere får øjnene op for, at Hals er et attraktivt sted at bosætte sig.

Udover Hals Erhvervsforening kunne bureauchef Tina Boelt Sørensen glæde Hals Fjordfest og Asaa Stand Up Paddle med hver 10.000 kroner.

- Det er en fornøjelse og en stor glæde at få mulighed for at honorere frivillige ildsjæle her i lokalområdet, siger Tina Boelt Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...