Den 57-årige Dennis Kvesel starter i stillingen 2. december

FLAUENSKJOLD: Bestyrelsen for Flauenskjold Hallen har netop ansat Dennis Kvesel som halinspektør. Han er medlem af byrådet, men er nok først og fremmest kendt for sin periode som formand for Hjallerup Marked og senest som formand for Hjallerup Kulturhus.

- Da jeg så opslaget på facebook, blev jeg med det samme interesseret. Jeg har altid godt kunnet tænke mig at arbejde i en hal, som tager sit udgangspunkt i det lokale og sociale miljø i et lille bysamfund, og hvor idrætshallen som udgangspunkt er der, hvor man mødes. Som selvstændig er jeg vant til at have mange jern i ilden, så det, at man kan tilbyde en afvekslende, dynamisk og fleksibel arbejdsplads med en stor grad af selvbestemmelse, passer perfekt til min dagligdag, siger han og fortsætter:

- Jeg ved godt, det er en udfordring, og at det til tider kan være svært at komme udefra og få en så central stilling i et tæt knyttet bysamfund, men udfordringer skal udfordres, og jeg håber, lokalbefolkningen med tiden indlemmer mig i flokken, tilføjer Dennis Kvesel med et grin.

Han røber også, at han har mange planer med hallen.

- Jeg er ikke i tvivl om, det er en rigtig spændende stilling, hvor man kan være med til at udvikle hallen til den livsnerve, bestyrelsen beskriver, den er, men også at gøre stedet til en bred kulturinstitution med mange forskelligartede aktiviteter, som kan binde de lokale endnu mere til hallen, til byen og til hinanden. Jeg har været involveret i mange kulturaktiviteter i vores kommune i en periode på over 35 år og er stadig aktiv i en del udvalg i forbindelse med mit byrådsarbejde. Jeg synes, det er spændende at arbejde med frivillige og sammen udvikle oplevelser og samtidig være med til at sikre rammerne for disse initiativer. Når de daglige gøremål er af vejen, ser jeg gode muligheder for at bruge tiden på at gøre Flauenskjold Hallen til et kulturcenter i byen i samarbejde med de frivillige, hallens brugere og byens borgere, siger den nye halinspektør.

Han opfordrer i øvrigt alle hallens brugere til at komme forbi til en kop kaffe og en uformel snak. Dennis har første arbejdsdag mandag 2. december, og bestyrelsen glæder sig til at tage imod ham og håber på et givtigt samarbejde til glæde for Flauenskjold Hallens brugere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...