Nyetableret klinik er klar til indvielse 3. marts

GANDRUP: Sundhedshuset i Gandrup står overfor en større udvidelse. Det sker når forskningsenheden Sanos Clinic flytter ind i en helt nyetableret klinik, hvor der fremover er lagt op til et tæt samspil med de eksisterende læger på stedet.

Renoveringen af de nuværende foreningslokaler er i fuld gang, og klinikken slår officielt dørene op til marts.

- Gandrup har et sundhedshus med tre meget innovative, praktiserende læger, hedder det i en pressemeddelelse fra Sanos Clinic.

- Lægerne brænder alle for byen og dens borgere, og de ønsker ligeledes at være med fremme, når det kommer til forskning indenfor nye behandlingsmuligheder. Derfor har vi valgt at placere den nye forskningsklinik i Gandrup Sundhedshus i stedet for i Aalborg, som først var planen, lyder det videre.

Sundhedshusets nye forskningsklinik etableres med blandt andet eget røntgenudstyr, sygeplejekontorer, lægekontor og laboratorium. Der er allerede ansat to læger, to sygeplejersker, røntgensygeplejerske, laborant, sekretær og klinikchef. Sidstnævnte hedder Mette Skaksen og hun byder velkommen, når der tirsdag 3. marts er officiel indvielse. Her deltager også bestyrelsesformanden for Sanos Clinic, Claus Christiansen.

Sanos Clinic er en danskejet forskningsenhed, der blandt andet foretager kliniske patientforsøg indenfor områder som hjertekarsygdomme, neropati, astma og allergi.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...