Facadeskiltet er på plads, lokalerne er nymalede og endnu mangler kun lidt inventar. Så er Kamilla Junge klar til at åbne sin klinik for fodterapi i Midtergade 32 i Hals. Den 1. november slår hun dørene op, og dermed tager hun hul på en ny tilværelse som selvstændig.

- Jeg glæder mig rigtig meget, lyder det fra Kamilla Junge, som for nyligt fik papir på sin uddannelse. Hun kan nu kalde sig statsautoriseret fodterapeut og fremover betjener hun klienter i alle aldre med mange former for fodproblemer. - Det er både børn, unge og ældre, forklarer Kamilla.

- De fleste forbinder fodterapi med behandling til ældre. Men mange yngre mennesker har også problemer med deres fødder. For de unge skyldes det ofte dårligt eller uhensigtsmæssigt fodtøj. Og så er der jo en del sygdomme, som kræver fodbehandling - ikke mindst diabetes, konstaterer Kamilla Junge. Hun er i øvrigt selv bosiddende i Hals og har en fortid som social- og sundhedsassistent.

- Jeg er vant til at have med mennesker at gøre, og jeg brænder for den gode service og omsorg. Jeg synes, klinikken ligger et godt sted i Hals. Den er synlig, og så er der desuden gratis parkering lige udenfor, erklærer fodterapeuten.

Kamilla Junge tilbyder online booking via sin hjemmeside fodklinikken-hals.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...