Christian Nørgaard stopper efter mere end en kvart århundrede som naturvejleder i Brønderslev Kommune

BRØNDERSLEV: Christian Nørgaard har efter mere end et kvart århundrede som naturvejleder i Brønderslev Kommune valgt at gå på pension. Christian Nørgaard oprettede Naturskolen i Lunken sammen med Hans Peter Johansen og Knud Andersen. Allerede året efter fik Brønderslev Kommune sin naturvejledningsordning.

Efter sin pension fra lærerjobbet på Toftegårdsskolen og Naturskolen fortsatte Christian Nørgaard som naturvejleder. Med Christian Nørgaard som naturvejleder fik deltagerne store og gode naturoplevelser, når Christian Nørgaard på sin rolige måde øste af sin store viden om naturen. Christian Nørgaard vil dog stadig deltage i flere naturvejleder ture - nu som fotograf.

Fotografering er Christian Nørgaards store lidenskab, hvilken han i høj grad har vist, da han sammen med Glenna Andersen udgav fotobogen om Jyske Ås.

Christian Nørgaards afløser er muligvis på vej. Anne Mille Holst Christensen brænder for naturen og drømmer om en fremtid som naturvejleder. Anne Mille Holst Christensen er 27 år, gift og har to børn. Hun er uddannet social- og specialpædagog, og har under sin uddannelse haft natur og udeliv som valgfag. Hun vil i den kommende sæson assistere naturvejlederne på flere ture.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...