Jonas Schou har indspillet musikvideo i omgivelserne på Skiveren syd for Gandrup

GANDRUP: Den lokale sanger og sangskriver, Jonas Schou, der er pladeaktuel med albummet ”På Forhånd Undskyld” må som så mange andre musikere kigge langt efter at optræde live for sit publikum. Det sætter coronaen som bekendt en stopper for. Alligevel skal det nye udspil naturligvis markedsføres, og trods restriktionerne, så kan der jo godt indspilles musikvideo.

Lørdag morgen var der optagelser til nummeret ”Sort men smukt farvel”, der er skrevet til Jonas’ afdøde mor. Videoen blev indspillet i smukke omgivelser på Skiveren syd for Gandrup, hvor scenen var sat med Jonas ved et klaver og med fjorden i baggrunden for den personlige og eftertænksomme sang.

- Vi valgte stedet, fordi jeg er kommet her meget gennem hele livet. Og tilmed er min mors aske strøet ud lige her. Så der er ligesom bundet en sløjfe på hele forløbet, forklarer Jonas Schou.

Han skrev sangen få timer efter, at moderen i fjor måtte opgive kampen mod kræft. Egentlig var den slet ikke tiltænkt det nye album.

- Da min co-producer hørte sangen, insisterede han dog på, at den skulle med. Og det er jeg glad for. Jeg er stolt af sangen, som også har hjulpet mig med at bearbejde sorgen over tabet af min mor, lyder det fra Jonas Schou.

Den nye video lanceres den 14. juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...