Hjallerup Musikforening er klar med spændende koncerter til efteråret

HJALLERUP: Det kan svært at drive musikforening, når landet lægges ned, og alle arrangementer må aflyses. Det har man måtte sande i Hjallerup Musikforening, der blev tvunget til at udsætte de sidste to koncerter i sæsonen 2019/20. En udsolgt koncert med Tørfisk måtte udsættes i sidste time, men heldigvis kunne bandet og musikforeningen blive enige om at fastsætte en ny dato, der hedder 18. november. Alle billetter og menuer bliver automatisk overført til den nye dato.

Ligeledes vil solgte billetter til Lasse og Mathilde kunne bruges, når duoen gæster Hjallerup 18. september.

Foreningen fortæller desuden, at man har oplevet en utrolig stor opbakning fra alle, der har købt billetter. Ingen har ønsket pengene retur, og alle har tålmodigt ventet på, at foreningen har kunne melde nye datoer ud for koncerterne.

- Det glæder os utrolig meget, at folk støtter os i denne svære periode, og vi håber på, at endnu flere vil gå ind på vores hjemmeside og melde sig ind og opnå de fordele, der ligger i et medlemskab, fortæller formand Charlotte Hove

Bestyrelsen i Hjallerup Musikforening har som alle andre fulgt regeringens udspil og retningslinjer meget nøje. Vil det igen være muligt at kunne mødes om større musikarrangementer i Hjallerup? Skulle bestyrelsen vælge at holde pause i sæsonen 2020/21, og turde man overhovedet binde an med arrangementer, hvor der kunne samles mere end 50 mennesker.

Dette er blot nogle af de spørgsmål og bekymringer, man har stillet sig selv i bestyrelsen, der efter generalforsamlingen i februar kunne konstituere sig og samtidig byde velkommen til det nye bestyrelsesmedlem, Esben Surballe.

- Der blev nu ret hurtig enighed om, at vi netop i denne tid har endnu mere brug for musik i Hjallerup og også en tro på, at mennesker vil være sammen og bakke op om de mange kunstnere, der bløder voldsomt i disse tider. Der var ingen tvivl i bestyrelsen, og vi valgte at gå all in og planlægge et fuldt program, der kan byde på musik for alle aldre og musikinteresser. Der bydes på store danske navne, koncerter, hvor man selv kan synge med, og selvfølgelig bliver der også plads til de traditionsrige jule- og nytårskoncerter, fortæller Charlotte Hove, der også oplyser, at de populære jazzarrangementer i Kulturhuset, hvor der serveres en let frokostplatte til tonerne af velspillede jazzrytmer, fortsætter.

Som noget nyt vil koncerterne løbende blive sat til salg på foreningens hjemmeside, ligesom billetter fortsat kan købes hos Kontur, Hjallerup, og man kan allerede fra 20. maj købe billetter til de tre første koncerter i efteråret.

Første koncert er den aflyste koncert med Lasse og Mathilde. 2. oktober er det endelig lykkedes foreningen at få Tim Christensen til at spille i Hjallerup. Han spiller en af sine få solokoncerter i Nordjylland, og skulle nogen være tvivl om, hvem Tim Christensen er, så kan man bare nævne numre som ”Live is a matter of” eller ”Right next to the right one”. Andre vil også genkende ham fra Dizzie Miss Lizzie, hvor Tim Christensen er sangskriver og forsanger. Et nummer som ”Silverflame” er blevet allemandseje. Han må beskrives som en af Danmarks dygtigste sangskrivere og guitarister.

Fredag 16. oktober gæster en af Danmarks nye stjerner Hjallerup Musikforening. Det er Carl Emil Pedersen, der er kendt fra gruppen ”Ulige numre”. Han gik i 2017 solo og har herefter turneret Danmark rundt med bl.a. numrene ”Frit land” og ”København”. Carl Emil deltog i sidste sæson af ”Toppen af Poppen”.

Det samlede program vil blive udsendt i løbet af sommeren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...