NY BUTIK: Den tidligere tæppeforretning i Hjallerup er nu omdannet til et motorcykelmekka

De startede i Vodskov i maj sidste år med to motorcykler og en scooter.

Nu har Louise og Carsten Svendsen flyttet deres virksomhed, ”MC Mægleren”, til Hjallerup i den tidligere tæppeforretning i Søndergade, og det er gået over al forventning. De har allerede nu solgt over 100 motorcykler og parret ser optimistisk på fremtiden.

- Vi er glade for, at vi er flyttet til Hjallerup. Lokalerne er velegnede, og vi er blevet taget godt imod, siger Carsten Svendsen, der har stor erfaring som mekaniker. Han har tidligere ejet og drevet Ulsted Dækcenter, inden han i en kort periode startede det nye firma i Vodskov, hvorefter han flyttede til Hjallerup. Da Carsten er uddannet mekaniker, reparerer han naturligvis gerne motorcykler, men også biler kan han klare.

MC Mægleren tager motorcykler i kommission og sælger dem videre. Det store butikslokale er fyldt op med motorcykler til forskellige priser. Den billigste koster under 10.000 kroner og den dyreste nærmer sig 300.000 kroner, så udvalget er bredt og omfatter mærker som Harley Davidson, Kawasaki, Yamaha, Triumph og Honda.

- Vi har også både nye og brugte dragter, og vi har i det hele taget det meste af, hvad man skal bruge til motorcykelkørsel, sig Carsten Svendsen.

Nu kunne man måske tro, at vintermånederne ikke er den bedste tid for en motorcykelforhandler, men sådan er det faktisk ikke.

- Februar måned er i virkeligheden en af de bedste. Så kan man begynde at skimte foråret, og så får man lyst til at komme ud og blive luftet på en motorcykel, siger Louise Svendsen, der også er en entusiastisk motorcykelkører. Hun har fuldtidsarbejde ved siden af, men vil være i butikken så meget, som det er muligt. Hun er bidt af motorcykler.

- Der er mange piger, der kører på motorcykel, og der kommer flere og flere til, påpeger hun.

I butikken i Hjallerup satses der meget på god service.

- Vi har naturligvis faste åbningstider, men vi stiller gerne op søndag eftermiddag eller en aften, hvis kunden har brug for det. Vi har ikke bare lokale kunder, men folk kommer langvejs fra, fordi de ved, at vi har et stort udvalg til fornuftige priser, siger Carsten Svendsen, der også understreger, at han foruden at sælge og reparere motorcykler også har et dækcenter og gerne skifter dæk på både biler og motorcykler, ligesom han tilbyder opbevaring af dækkene.

- Vi tilbyder i øvrigt også opbevaring af motorcykler i vinterperioden, siger Carsten Svendsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...