Med flere lysmaster øges mulighederne for, at flere hold kan træne på samme tid

FLAUENSKJOLD: Der er netop uddelt midler fra Brønderslev Kommunes anlægspulje 2020, og på Fritids- og Kulturudvalgets seneste møde er Flauenskjold Idrætsforening tildelt 75.000 kroner i tilskud til nyt lysanlæg.

Træningsbanerne er i øjeblikket forsynet med tre master i hver side, og det er tanken at udvide lysarealet med yderligere to master i hver side. En sådan udvidelse vil betyde, at det i den mørke tid bliver muligt at træne på det areal, der ligger tættere på skolen, og som ikke er plaget af vandproblemer, som vi tidligere har omtalt her i avisen.

Den samlede investering for de fire nye master med energivenlige lamper vil i alt nå op på omkring 300.000 kroner. Ifølge fodboldformand Henrik Christiansen vil man derfor nu gå i gang med at søge fonde til finansiering af den resterende sum.

Der er ingen tvivl om, at etableringen af yderligere lysmaster vil være et gevaldigt løft for fodbolden i Flauenskjold, idet det derved bliver muligt for flere hold at træne på samme tid både i opstarten i det tidlige forår og i den mørke efterårstid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...