Der er lagt op til, at SuperBrugsen i Hals overtages af Coop og bliver til Fakta

HALS: Mange år med underskud og en likviditet tæt på negativ gør, at bestyrelsen bag Superbrugsen i Hals skrider til handling. Bestyrelsen indstiller til en ekstraordinære generalforsamling 22. juli, at foreningen opløses og overtages af Coop. Det betyder, at brugsen lukker, og at der i stedet åbner en Fakta-butik senere i år.

- Vores egenkapital er brugt, og vi har været i dialog med Coop omkring en virksomhedsoverdragelse, oplyser formand Frederik Jørgensen.

- Det betyder, at Coop overtager Superbrugsen Hals og alle forpligtelser i form af medarbejdere, bygninger og gæld. Derved undgår Hals Brugsforening en eventuel konkurs, tilføjer formanden. Ved den ekstraordinære generalforsamling vil medlemmerne få en fyldig orientering om situationen, ligesom fremtidsudsigterne gennemgås. Herefter skal beslutningen tages i fællesskab. Frederik Jørgensen understreger, at bestyrelsen skrider til det drastiske forslag for at sikre den bedst mulige løsning for Hals, butikken og især medarbejderne. - Derfor stemmer alle i bestyrelsen også for forslaget om en overdragelse til Coop, fastslår han.

Brugsens medarbejdere er mandag blevet orienteret om planerne og om konsekvenserne for dem. Formanden træffes telefonisk på 93 84 67 10, såfremt der skulle være spørgsmål. Bestyrelsen håber på stort fremmøde til den ekstraordinære generalforsamling, som begynder kl. 18. Billetter hertil kan afhentes i butikken.

Hals Brugsforening har mere end 100 år på bagen og er dannet tilbage i 1911.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...