SPORT: I den kommende weekend kan Dronninglund Golfklub tage imod 54 unge mennesker til den landsdækkende juniorturnering for golfspillere op til 25. år

Når det hedder Makkercup handler det om, at deltagerne skal finde en ”makker” som de vil spille sammen med i de 2 (3 turneringsrunder hvis man når til finalen).

Det må gerne være på tværs af alder/køn og klub.

I hver turneringsrunde spiller hvert makkerpar 3 gange 6 huller mod 3 forskellige andre par og man spiller slagspil med hcp. I hver ”pulje” på 8 spillere (4 par) går de 2 bedste videre i A-spil og de 2 andre par spiller B-spil.

De første 2 turneringsrunder blev spillet på henholdsvis Ørnehøj Golfklubs baner og i Skive og selve landsfinalen skal spilles på Dronninglunds bane i den kommende weekend.

- Som det ser ud lige nu har vi et makkerpar i A-rækken hos U16 spillerne som er Nikolai Eskildsen og Nikolai Schütze og 2½ par i b-rækken i U25.

- Da 1. turneringsrunde blev holdt på Ørnehøj golfklubs bane måtte spillerne ud i utroligt dårligt vejr med regn kulde og blæst i stride strømme og trods en helt ny turneringsform med mange ubekendte, så var der højt humør over hele linjen, fortæller tovholder Lena Schütze. Og fortsætter:

- Gustav Tjell fra Dronninglund golfklub slog det ultimative slag og lavede Hole in One på Lundegårdssløjfens hul 6. Han modtog både en erkendtlighed fra Ørnehøj Golfklub, distrikt 1 og modtog endnu en gave fra DGU til turneringen i Skive.

Spillerne gav udtryk for stor tilfredshed ved selve turneringsformen, hvor de får mulighed for at spille mod mange forskellige modstandere.

En stor tak til alle de frivillige fra både Ørnehøj og Dronninglund som gør, at vi kan afvikle turneringen på fineste vis.

- Et enkelt ønske er dog væsentligt bedre vejr, så nu krydser vi fingre for at vejret vil arte sig fra en lidt pænere side, når vi alle mødes igen i Dronninglund på lørdag, slutter Lena Schütze.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...