Til marts starter Margit Chemnitz i sin nye stilling, hvor hun afløser Per Nygreen

KLOKKERHOLM: Når Klokkerholm Hallens inspektør gennem mange år, Per Nygreen, stopper i sin stilling med udgangen af februar, overtages den ledige stilling af et særdeles kendt ansigt i Klokkerholm, Margit Chemnitz.

- Det var først, da en bekendt gjorde mig opmærksom på, at jobbet var ledigt, og at det lå lige til højrebenet for mig, at jeg begyndte seriøst at tænke på det, fortæller Margit Chemnitz.

- Da min jobsituation i øjeblikket er sådan, at jeg kun har 20 timer om ugen, og det er jo ikke til at leve for, begyndte jeg at overveje at søge jobbet. Jeg kender jo hallen godt og er kommet der meget. Jeg er født og opvokset i Klokkerholm, og det samme er min mand. De sidste 30 år har jeg arbejdet i Aalborg og har hver dag taget turen gennem tunnellen morgen og aften. Min nye stilling vil betyde, at jeg nu kan cykle på arbejde, fortæller Margit Chemnitz, der også er kendt som politiker, hvor hun repræsenterer Venstre i Brønderslev Byråd.

Her er hun formand for Fritids- og Kulturudvalget.

- Det fortsætter jeg naturligvis med, for min arbejdstid i hallen bliver så fleksibel, at jeg nok skal finde tid til det politiske. Nu vil jeg så som halinspektør komme til at opleve det på egen krop, jeg som politiker er med til at beslutte på fritidsområdet, understreger Margit Chemnitz.

Hun har gennem årene været med til at starte en række aktiviteter i Klokkerholm og er i øjeblikket formand for den lokale idrætsforening.

- Nu skal jeg selvfølgelig lige starte i mit nye job, men jeg har mange planer, jeg gerne vil realisere. Jeg vil arbejde for, at der i hallen kommer til at ske andre aktiviteter end bare sport. Her tænker jeg på kulturelle aktiviteter, ligesom jeg også gerne vil lave aktiviteter, borgerne kan være med i. Jeg synes også, det kunne være spændende at lave et samarbejde med f.eks. hallen i Flauenskjold og måske opbygge et netværk med andre haller. Der er mange muligheder, og de skal udnyttes, siger den kommende halinspektør. Jeg glæder mig, slutter Margit Chemnitz.

Der holdes reception 6. marts, hvor der tages afsked med Per Nygreen og bydes velkommen til Margit Chemnitz.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...