27. februar kan du møde maratonløberen Bjarne Jensen på Hals Bibliotek

HALS: I Hals bor en mand, der har præsteret at gennemføre maratonløb på syv kontinenter. Bjarne Jensen har tilbagelagt den ikoniske strækning i såvel Europa, Asien og Afrika som i Nord- og Sydamerika, Australien og i Antarktis.

Hvordan man bærer sig ad med det, fortæller han om ved et arrangement på Hals Bibliotek den 27. februar. Skal man eksempelvis have pigsko på for at løbe på Sydpolen? Og hvor meget vand skal man drikke, når man løber i Afrika? Det er nogle af de spørgsmål, Bjarne Jensen belyser.

Det hele begyndte som en invitation fra nogle venner, der ville have Bjarne med til at løbe maraton over Storebæltsbroen, da den åbnede i 1998. Siden kan man godt sige, at det har grebet om sig. Efterfølgende har Hals-løberen gennemført mere end 350 maratons. Det svarer sådan cirka til 15.000 tilbagelagte løbekilometer.

Ved arrangementet, der begynder kl. 19, fortæller Bjarne Jensen om de mange oplevelser og viser billeder fra rejserne. Det er gratis at deltage, men der kræves tilmelding via aalborgbibliotekerne.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...