I BYEN: Ejendomsmægler Mads Vestergaard ser med tilfredshed tilbage på det første år som selvstændig

Selv om der i forvejen var tre ejendomsmæglere i Dronninglund, kastede Mads Vestergaard sig sidste år ind i branchen og etablerede nyt kontor på Slotsgade.

- Jeg startede på bar bund, men det er faktisk gået rigtig godt, her hvor jeg kan fejre et års jubilæum, fortæller han, der inden starten som selvstændig havde flere års mæglererfaring fra området.

- Jeg fik hurtigt huse til salg, og vi har faktisk solgt 34-35 huse det første år. Vi er dem, der her i byen har solgt flest villaer det seneste år, så det er bestemt tilfredsstillende, siger Mads Vestergaard, der er sikker på, at en del af forklaringen på successen skyldes, at han har boet hele sit liv i Dronninglund.

- Jeg er født og opvokset i byen og bor her, så jeg har et stort netværk, og jeg tror bestemt, det er det, der har hjulpet mig. Hvis folk spørger, hvordan det er at have børn her, og hvad med indkøb, skole og alle de praktiske ting, så kan jeg ud fra egne erfaringer fortælle om det hele. Det kan specielt de, der kommer udefra, godt lide, og dem har vi flere og flere af. Desuden startede jeg i en god periode med fint gang i hussalget. Det har der været de seneste to-tre år, og det har gjort det lettere at komme ind på markedet. Man får meget for pengene i Dronninglund, og så vil den nye midtby også være med til at tiltrække endnu flere folk, fastslår han.

Han startede alene på kontoret, men har nu ansat en universitetsuddannet markedsføringsmedarbejder.

- Mere og mere foregår på nettet, så det har været vigtigt at få en medarbejder, der kan de dele. Hun har ikke været her så længe, men jeg kan allerede nu mærke, at det giver resultat med flere købere og sælgere. Mange unge familier flytter hertil for at komme tættere på bedsteforældre eller for at komme tæt på naturen og vandet. Endelig er vi jo også blevet mere mobile. Vi flytter i gennemsnit hvert syvende år, oplyser ejendomsmægleren, der ser meget optimistisk på de kommende år.

- Vi er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, og det betyder, vi ikke er låst fast på nogen måde, og derved kan vi skræddersy den helt optimale løsning til alle, og vi kan gøre det hurtigt og effektivt, slutter Mads Vestergaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...