Fremover kan du få klippet lokkerne i Midtergade 5 i Hals, mens de gamle frisørlokaler i nummer 11 omdannes til wellnesscenter

HALS: Salon Lotus i Hals bliver til Frisør Funke. Per 1. februar rykker de to frisører Tina Schjøtt og Lene Funke indenfor i en nyindrettet salon på Midtergade 5.

I snart tre år har de to selvstændige frisører haft fælles forretningsadresse i Midtergade 11.

- Men nu skal der ske noget nyt. Midtergade 5 ligger centralt i byen. Det er nogle fantastiske lokaler, vi overtager, og vi glæder os rigtig meget til at komme på plads, fastslår Lene Funke.

Hun lejede sig i 2017 ind hos Salon Lotus og Tina Schjøtt.

- Vi har et rigtig godt samarbejde. Det fortsætter vi med, og vi ændrer ikke på ret meget - ud over adressen, tilføjer hun og bakkes op af Tina Schjøtt.

- Vi har nogenlunde samme tilgang til arbejdet. Kunderne skal føle sig velkomne og i de her rammer er betingelserne optimale. Vi lægger begge to vægt på, at der skal være god tid. Kunderne kan mærke, hvis vi har for travlt. Så det forsøger vi at undgå. Det er nok vores vigtigste egenskab – ud over det rent faglige, siger hun.

Og mens Lene og Tina altså rykker til nye lokaler, så kommer den hidtidige salon i Midtergade 11 ikke til at stå ubenyttet hen. Tina Schjøtt barsler her med et wellnesscenter med alt fra massage til hudpleje og meditation på plakaten.

- Det vil være synd, hvis lokalerne ikke skal bruges til noget. Så det er planen at omdanne den gamle salon til et nyt og spændende tilbud i bybilledet, siger Tina Schjøtt.

Når Frisør Funke åbner, sker det med en reception for kunder, forretningsforbindelser, familie og venner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...