Selv om det efterhånden er snart 10 måneder siden, Thomas Pedersen satte sig ved roret hos Mariendal Electrics i Hals, så føles det fortsat temmelig nyt for elinstallatøren, der i begyndelsen af januar tog over efter Michael Lund. Efter en årrække som montør i Mariendal-koncernen fik Thomas Pedersen mulighed for at få foden under eget bord som lokal installatør. Samtidig overtog han Vester Hassing-afdelingen, således at alle Mariendals aktiviteter i den tidligere Hals Kommune nu er samlet ét sted.

- Det er dejligt at være tilbage i mit eget område, lyder det fra Thomas Pedersen, der i sin tid er udlært hos Ulsted El-Service.

- Der er dog stadig rigtig meget at forholde sig til. Jeg har jo overtaget et par veldrevne og velrenommerede afdelinger, som nu føres videre under samme navn. Det skal kunderne også vænne sig til. Det er dog vigtigt at understrege, at intet er forandret i forhold til den service som Mariendal i Hals og Vester Hassing altid har leveret. Vi betjener både private og erhvervsdrivende med en tilgang, der er præget af faglighed og troværdighed, siger han og fortsætter: - Vi går meget op i at komme til tiden og i at overholde vores prisaftaler. Udenfor de store byer, er det særlig vigtigt at kunne levere et tilbud. Mange private kunder vil gerne have en fast pris, tilføjer han.

Thomas Pedersen værdsætter i øvrigt den nære kontakt med kunderne.

- Det var en af årsagerne til, at jeg takkede ja til tilbuddet om at overtage i Hals og Vester Hassing. Jeg har det godt med nye opgaver hver dag. Samtidig er det en tilfredsstillelse at udføre en el-opgave, hvor man er med hele vejen fra tilbud til færdigt arbejde. Det skaber en helt særlig faglig glæde og stolthed, konstaterer montøren, der hæfter sig ved, at branchen i de senere år har ændret sig meget.

- Der sker utrolig mange ting på den teknologiske front. I forhold til private hjem er der i dag et væld af nye muligheder for både intelligente og smarte el-løsninger. Samtidig har det aldrig været nemmere at lave energibesparende tiltag uden, at hele huset skal endevendes. Så hvis man alligevel skal have elektrikeren på besøg, så er det måske relevant at spørge ind til de nye muligheder, forklarer Thomas Pedersen.

Han peger blandt andet på varmepumper, som er særdeles efterspurgte hos især sommerhusejere. Ligeledes er styring af lys og elektriske enheder højt placeret på listen over opgaver hos den lokale afdeling af Mariendal Electrics.

- Her er vi også stærke når det kommer til erhvervskundeområdet. For virksomheder med store elregninger er det relevant at se på, hvor meget der kan spares ved at skifte til moderne lyskilder og mere intelligente løsninger. Det er i hvert fald noget, der fylder en del i ordrebogen, og jeg vil da gerne anbefale vores landbrugskunder at kigge i samme retning. I mange stalde og lader er lyskilderne fortsat baseret på gamle lysstofrør. Her er investeringen ved at skifte til nye løsninger hurtigt tjent hjem, fastslår Thomas Pedersen.

Den nye installatør er øvrigt selv bosiddende i Vester Hassing, omend firmaadressen til stadighed hedder Midtergade 17A i Hals.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...