Hou Menighedsråd og centerrådet inviterede til foredrag med politiassistent Birgitte Jakobsen fra Østjyllands Politi

HOU: Hvordan er livet som kvinde i en mandsdomineret verden? Og hvordan foregår rekrutteringen og uddannelsen af kommende politibetjente?

Det var nogle af hovedpunkterne, da Hou Menighedsråd og det lokale centerråd forleden aften havde inviteret til foredrag med politiassistent Birgitte Jakobsen. Hun er til dagligt ansat i Østjyllands Politi, hvor hun fungerer som uddannelsesleder for de politistuderende.

Birgitte Jakobsen blev ansat i politiet i 1996 og har siden arbejdet i såvel beredskabet som i efterforskningen, personaleafdelingen, vagtcentralen og forebyggelsesafdelingen. Gennem årene har hun medvirket i flere tv-programmer om politiets arbejde - heriblandt Station 2 og DR-dokumentaren, ”Et splitsekund”.

Omkring 30 tilhørere havde fundet vej til arrangementet. Blandt disse var også en håndfuld piger fra Aalborg Sportshøjskole med planer om at søge ind til politiet. På aftenen blev tilhørerne blandt andet inviteret med på en hverdagspatrulje, og i det hele taget gav foredraget et glimrende indblik i et både spændende, barsk og livsbekræftende arbejde.

Arrangementet blev suppleret med kaffe og brød.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...