Oplevelser: Det betyder, at centret i skolernes sommerferie kan tilbyde

Lille Vildmosecentret er, som Videnspædagogisk aktivitetscenter, omfattet af forligspartiernes Sommerpakke. Gæsterne kan derfor glæde sig til at besøge Lille Vildmosecentret i skolernes sommerferie med 50 procent rabat på entrébilletten.

For at øge danskernes deltagelse i kultur- og foreningslivet gives der i sommerpakkes mulighed for at indføre halv pris på entrébilletter til oplevelser i skolernes sommerferie. Denne mulighed kan danskerne – og de udenlandske turister som kommer på ferie, nu få glæde af hos Lille Vildmosecentret i Østhimmerland.

Lille Vildmosecentret indfører halv pris på dagsbesøg fra lørdag den 27. juni 2020 til og med søndag den 9. august 2020. Det gælder kun på dagsbilletter købt i Lille Vildmosecentret på dagen. Der gives IKKE rabat på årskort og rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatordninger.

Direktør på Lille Vildmosecentret, Bo Gregersen glæder sig over de mange hjælpepakker som er kommet og siger,

- Vi ser frem til en travl sommer med mange glade gæster. Rigtig mange danskere holder ferie i Danmark og de skal være hjertelig velkommen på Lille Vildmosecentret. Vi håber, at mange vil slå vejen forbi og få sig en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor læring, sanser og natur er i højsædet.

Lille Vildmosecentret kører et tætpakket aktivitetsprogram hele sommeren, hvor der er aktiviteter for både store og små.

Hver mandag går det ’Helt i fisk’ på badestranden i Øster Hurup fra kl. 10.30-12.00, tirsdage kan de mindste komme med i ’Vildmas Vilde Verden’ fra kl. 10.30-12.00 og gå på opdagelse efter troldens tryllediamanter, onsdage og fredage fra kl. 10.30-12.30 kører vi guidet tur i egne biler i Elgenes Land, torsdage fra kl. 10.30-12.00 ’Kribler og kravler’ det i både skovbunden og i søens dybe vand og søndage kan I blive HELT vilde med Vildmosen fra kl. 10.30-12.00 og se vores søde vildsvin.

Husk også at booke en billet til vores guidede ture i Tofte Skov hver tirsdag og torsdag hele sommerferien. I Tofte Skov lever vildsvin og krondyr vildt. Skoven er normalt lukket for offentligheden, med på disse sommeraftner åbnes skoven op for et begrænset antal pladser, som bookes via centrets hjemmeside på www.lillevildmose.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...