Formanden for Flauenskjold Idrætsforening, Anette Larsen, har fået Nordjyske Service Sparekassers Idrætslederpris

FLAUENSKJOLD: Efter planen skulle Anette Larsen eller bare ”Fru Larsen” have modtaget prisen i sidste uge ved DGI Nordjyllands årsmøde i Nordkraft i Aalborg med planlagt liveudsendelse af TV2 Nord. På grund af corona blev arrangementet naturligvis aflyst.

Det var Tine Bang Pedersen fra idrætsforeningens sponsorudvalg, der havde taget initiativet til at indstille Anette Larsen til prisen på grund af den store indsats, hun har ydet for FIF (Flauenskjold Idrætsforening) gennem næsten 50 år. Det er en indstilling alle i og omkring idrætsforeningen helt sikkert kan tilslutte sig.

Anette Larsen har i stort set alle årene været aktiv. Først som målmand på det daværende Jyllandsseriehold og senere på både håndbold- og badmintonbanen, hvor hun fortsat er aktiv. Anette har sideløbende med den aktive karriere haft utallige lederposter i foreningen. Heraf de sidste 12 år som formand.

Hun er ikke mindst uvurderlig i forbindelse med den årlige julefrokost. Anettes mand, Torben, er i øvrigt en stor støtte såvel ved gennemførelsen af julefrokosten som ved en række øvrige praktiske opgaver for idrætsforeningen.

Med prisen følger et pengebeløb på 6.000 kr.

Flauenskjold Idrætsforening vil uden tvivl fejre begivenheden, når det igen bliver mere normale tilstande.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...