Klassen skal til maj være med til at indvi den nyeste og højeste rutsjebane i Fårup

DRONNINGLUND: Hvis alt går efter planen, bliver eleverne i 2.c på Dronninglund Skole 19. maj hentet af en bus og kørt til Fårup Sommerland. Årsagen hertil er, at en af klassens elever, Lærke, har været så dygtig, at hun har vundet en konkurrence, udskrevet af Faarup Sommerland. Den var tænkt som en klasseopgave, men på grund af coronakrisen ændredes betingelserne, så hver enkelt elev hjemmefra kunne deltage på klassens vegne.

Baggrunden for konkurrencen var, at der er kommet en ny rutsjebane, ”Saven”, i Fårup Sommerland, og når den skal indvies, skal det være med en 0., 1. eller 2. klasse, der skal med på den allerførste tur.

For at komme i betragtning til turen skulle man præsentere en beskrivelse af de følelser, bevægelser, grin, hviiiin eller skrig, der måtte opstå, når man kører i ”Saven” for første gang. Den nye attraktion er Fårups højeste rutsjebane og rager hele 24 meter op over jorden. Den kører både forlæns og baglæns, og er lige en rutsjebane, Lærke gerne vil prøve.

Derfor kastede hun sig ud i projektet. Hun havde en gammel papkasse, som hun havde fået sin nye gamingstol i. I løbet af en uge forvandlede hun papkassen til en kopi at den forreste vogn af ”Saven”.

- Hun var pavestolt, da den stod færdig, fortæller Lærkes mor, Louise Sundgaard Christensen.

- Da skolen på det tidspunkt var lukket, måtte hun vise den til klassekammeraterne via facebook og messenger. Alle har heppet på hende siden, og hele klassen glæder sig til at prøve ”Saven” i Fårup, fortæller Lærkes mor, og fortsætter:

- Jeg synes, det er en dejlig historie for Dronninglund Skole i en meget usædvanlig tid, hvor børn har hørt alt for meget om corona, smitte og dødstal. Vi bor i Try og har valgt at slukke fjernsynet og lave kreative ting i stedet. Nu glæder vi os bare til, at alt åbner igen, og vi ikke skal være bange for at kramme hinanden, slutter Louise Sundgaard Christensen.

- Jeg har aftalt med min klasselærer, at når det hele bliver normalt igen, skal jeg tage mit projekt med i skole, så alle i klassen kan se det, føjer Lærke til.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...